På grund av situationen med Coronaviruset upplever vi mycket hög belastning på skadeavdelningen med ökade svarstider som följd. Vi besvarar skadefrågor så fort vi kan och hänvisar i första hand till vår e-post: claims.sweden@aig.com

För övriga frågor hittar du kontaktinformation under sektionen "Kontakta oss”.

Vi ber om ursäkt för detta och är tacksamma för er förståelse.

Skip Navigation
 

COVI-19

Viktig information om COVID

Se senaste information från AIG.

Läs mer

Cyberförsäkring

GDPR - cyberskador

AIG:s nyligen lanserade cyberskaderapport.

Läs mer

Skada

Anmäl skada

Vi hjälper dig innan, under och efter incident.

Klicka här

Välkommen till AIG!

AIG är en världsledande organisation inom sakförsäkringar som tillhandahåller service åt mer än 70 miljoner kunder i över 160 länder.

Med över 90 års erfarenhet har vi byggt upp branschens mest omfattande urval av produkter, tjänster och en unik skaderegleringsexpertis. Våra kunder kan förlita sig på oss vad gäller innovativa och trygga försäkringslösningar och kan på så sätt frigöra tid för att fokusera på sin kärnverksamhet.  

AIG är ett varumärke under AIG Europe S.A.. AIG Europe S.A. är ett dotterbolag till American International Group, Inc (AIG).

American International Group, Inc (AIG) är ett ledande internationellt försäkringsbolag med kunder i över 130 länder. AIG erbjuder service åt industrier, företag, organisationer och privatpersoner genom ett av de mest omfattande internationella nätverken tillgängligt bland försäkringsbolag i världen. AIGs stamaktier är listade på New York- och Tokyobörsen.