AIG Olycksfallsförsäkringar

 Ekonomiskt stöd om olyckan är framme

AIG:s Olycksfallsförsäkringar kan ge ett extra ekonomiskt skydd om det oförutsedda sker och du råkar ut för en olycka.  För visst är det så att, oavsett om vi är äventyrare eller inte, oturen att råka ut för ett olycksfall kan drabba oss alla. Då kan det kännas tryggt med en möjlighet till ett ekonomiskt stöd. 

Vad räknas som olycksfall?

En olycksfallsskada definieras som en kroppsskada (som krävt läkarbehandling) som den försäkrade under försäkringsperioden ofrivilligt drabbas av genom en plötslig yttre händelse.


Våra Olycksfallsförsäkringar

Produkterna nedan ingår i vårt utbud av privat olycksfallsförsäkring.

Olycksfallsförsäkring Vuxen kan du teckna direkt här på vår hemsidan. Om du är intresserad av att veta mer och teckna någon av våra övriga försäkringar vid olycksfall är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefonnummer 08-506 920 70 .

Olycksfallsförsäkring Vuxen

Olycksfallsförsäkring Vuxen täcker in ett flertal moment och kan därmed ge ett brett skydd vid olycksfall. Produkten omfattar om du till följd av en olycka blir inlagd på sjukhus, drabbas av benbrott eller får en bestående funktionsnedsättning och det ingår även efterlevandeskydd vid dödsfall. Försäkringen går att teckna mellan 18 och 70 år och skyddet gäller tills du fyller 75 år.

Olycksfallsförsäkring Barn

Med AIG Olycksfallsförsäkring Barn är ditt barn försäkrat dygnet runt. Försäkringen kan ge ersättning för allt från brännskador och benbrott, till sjukhusvistelse och medicinsk invaliditet. Ingen hälsodeklaration krävs och försäkringen gäller barn och ungdomar mellan 0 och 25 år. Försäkringen kan tecknas före 18 års ålder och omfattar samtliga barn som bor på samma adress och andra barn som du har vårdnaden om, förutsatt att de är tillagda i försäkringen.

Försäkring Medicinsk Invaliditet

AIGs försäkring vid Medicinsk Invaliditet kan ge upp till 500 000 kr i ersättning om du till följd av ett olycksfall drabbas av en bestående funktionsnedsättning. Ersättningen beräknas och betalas ut i förhållande till den fastställda invaliditetsgraden från 10% till 100%. Du kan teckna försäkringen mellan 18 och 74 år. 

Försäkring Efterlevandeskydd

Med AIG Efterlevandeskydd kan du öka familjens ekonomiska trygghet om du skulle avlida till följd av ett olycksfall. Det betalas då ut ett engångsbelopp på upp till 500 000 kr som ekonomiskt stöd för att få vardagen att fungera igen. Produkten går att teckna mellan 18 och 79 år. 

Försäkring Benbrott

 

AIG Benbrottsförsäkring kan tecknas mellan 50 och 70 år och gäller tills försäkrad fyller 80 år. Du kan få upp till 100 000 kr i ersättning om du till följd av en olycka skulle drabbas av en fraktur på t.ex. höftled eller ryggrad. Du bestämmer själv hur pengarna ska användas; kanske till taxiresor, hemkörning av mat, hjälp i hemmet eller något annat som får dig att må bättre.