På grund av situationen med Coronaviruset upplever vi mycket hög belastning på skadeavdelningen med ökade svarstider som följd. Vi besvarar skadefrågor så fort vi kan och hänvisar i första hand till vår e-post: claims.sweden@aig.com

För övriga frågor hittar du kontaktinformation under sektionen "Kontakta oss”.

Vi ber om ursäkt för detta och är tacksamma för er förståelse.

Skip Navigation

Rasmus Nygård: General Manager för AIG Norden

Dessa förändringar kommer att innebära att vi nu kommer att kunna leverera ett ännu större mervärde till våra kunder, förmedlare och samarbetspartners.

03.16.2016
Topic Featured News

AIG

Rasmus Nygård har blivit utnämnd till General Manager för AIG Norden, som omfattar Danmark, Finland, Norge och Sverige. Detta är ett steg AIG tar för att forma en mer sammansvetsad och integrerad Nordisk organisation för att bättre bemöta behovet hos våra kunder, förmedlare och samarbetspartners.

Vi är mycket tacksamma för arbetet som Juhani Talvia har gjort för oss och han har nu valt att gå i pension efter närmare 30 år inom AIG. Rasmus kommer att fortsätta arbetet som Juhani påbörjat mot att skapa en tydligare Pan-Nordisk organisation där vi kan utnyttja kompetens, resurser och best practices bättre för att skapa ett större mervärde till våra kunder.

Utöver sin roll som General Manager för AIG Norden kommer Rasmus även att axla ansvaret för produktområdet Property & Special Risk för Norra Europa, som omfattar utöver de Nordiska länderna, Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Tyskland, Österrike och Schweiz.

Vi på AIG är övertygade om att dessa förändringar kommer att innebära att vi nu kommer att kunna leverera ett ännu större mervärde till våra kunder, förmedlare och samarbetspartners. 

Vi är mycket tacksamma för arbetet som Juhani Talvia har gjort för oss och han har nu valt att gå i pension efter närmare 30 år inom AIG

Rasmus Nygård

Var vänlig att dela