På grund av situationen med Coronaviruset upplever vi mycket hög belastning på skadeavdelningen med ökade svarstider som följd. Vi besvarar skadefrågor så fort vi kan och hänvisar i första hand till vår e-post: claims.sweden@aig.com

För övriga frågor hittar du kontaktinformation under sektionen "Kontakta oss”.

Vi ber om ursäkt för detta och är tacksamma för er förståelse.

Skip Navigation

AIG i sammarbete med Styrelseakademin

För att hjälpa företagsledningar och styrelser bli bättre rustade för framtida utmaningar

03.01.2016
Topic Featured News

AIG i sammarbete med Styrelseakademin

AIG har lång erfarenhet av riskhantering och det tycker vi är viktigt att dela med oss av – inte bara till våra kunder men också till branschen som helhet. Vi har tidigare exempelvis samarbetat med ecoDa och FERMA för att samla försäkringsaktörer från Europa och diskutera riskhantering ur ett styrelseperspektiv. Det mynnade ut i att AIG tillsammans med ecoDa och FERMA även arrangerade ett webbseminarium för att utveckla diskussionen ytterligare.

Nu har vi inlett ett samarbete med StyrelseAkademien för att hjälpa företagsledningar och styrelser bli bättre rustade för framtida utmaningar och segla igenom det ständigt växlande risklandskapet. I samarbete med StyrelseAkademien kommer AIG att arbeta för att minska gapet mellan verksamhetens riskchefer och styrelser – vilket i sin tur leder till stabilare företag.

Var vänlig att dela