På grund av situationen med Coronaviruset upplever vi mycket hög belastning på skadeavdelningen med ökade svarstider som följd. Vi besvarar skadefrågor så fort vi kan och hänvisar i första hand till vår e-post: claims.sweden@aig.com

För övriga frågor hittar du kontaktinformation under sektionen "Kontakta oss”.

Vi ber om ursäkt för detta och är tacksamma för er förståelse.

Skip Navigation

AIG Academy Stockholm 2018

Terrorism 2.0

05.21.2018
Topic Featured News

AIG Academy 2018

Missa inte AIG Academy i Stockholm den 29:e maj 2018. Huvudtema: Terrorism 2.0 – Utvecklingen från blodigt våld till finansiella attacker.
Tillvalstreman: Claims, Kidnappning, Tjänstereseförsäkring och Brexit’s inverkan på Multinationella försäkringslösningar.

AIG Academy är ett initiativ där AIG delar sin kunskap baserad på mer än 90 års global erfarenhet från resultat av forskning, studier och samarbeten som företaget driver inom olika områden med syftet att bidra till försäkringsindustrin, företag och näringslivet. Detta genom att sprida kunskap om framtida risker och hur företag bör förbereda sig inför dessa. AIG Academy genomförs årligen världen över, inklusive i alla nordiska länder och är öppen för försäkringsmäklare och riskhanteringsansvariga inom alla typer av företag.

 

Terrorism 2.0

 

Terrorism har förändrats de senaste åren från blodigt våld till attacker riktade mot att åstadkomma maximal finansiell förlust och fysisk skada. Användningen av internet och sociala medier har förstärkt terroristers makt och möjlighet att lättare nå ut till en allt bredare grupp. Vad är konsekvenserna av denna utveckling?

Lär dig om program för att motarbeta terrorism och se exempel på hur dessa strategier implementerats för att minimera risker. Talare är Douglas Olson, Assistant Legal Attaché på USA:s ambassad i Stockholm och FBI agent sedan 2003, och James Spencer, Global Terrorism Risk Konsult och är en del av AIG:s Client Risk Solution grupp. Kidnappning


Kidnappning

Så här fungerar det i verkligheten - Lär dig hur AIG:s försäkringslösning för kidnappning fungerar vid en krissituation och hur den stöttar kunden genom hela processen med professionell service.


Multinationella försäkringslösningar

Lär dig om konsekvenserna av Brexit för företagens multinationella exponering. Dagens globaliserade affärsmiljö med ständiga förändringar ställer allt större krav på bolagens hantering av risk och det är viktigt att förstå hur ett multinationellt program kan utformas för att lösa svårigheter.


Tjänstereseförsäkring

Risktendenser i världen förändras i rasande fart. Lär dig hur AIG:s förnyade Tjänstereseförsäkring skyddar kunden bättre än någonsin samtidigt som den ger möjlighet för kunden och förmedlaren att skräddarsy försäkringen efter behov.

 

Claims

Lär dig om AIG:s Claims Loss Workshops och om hur vi har hjälpt våra kunder att minimera konsekvenserna av oförutsedda händelser samt minska kostnaderna kopplat till dessa.

 

Intresserad?

Kontakta AIG Marketing Nordic: marketing.nordic@aig.com som tilldelar plats i mån av tillgänglighet. Först till kvarn!

AIG Academy 2018, Stockholm, Scandic Continental Hotel den 29:e maj från klockan 15:00.

Var vänlig att dela