På grund av situationen med Coronaviruset upplever vi mycket hög belastning på skadeavdelningen med ökade svarstider som följd. Vi besvarar skadefrågor så fort vi kan och hänvisar i första hand till vår e-post: claims.sweden@aig.com

För övriga frågor hittar du kontaktinformation under sektionen "Kontakta oss”.

Vi ber om ursäkt för detta och är tacksamma för er förståelse.

Skip Navigation

Sharing 100 years of risk knowledge

AIG Academy

04.24.2019

AIG Academy

Missa inte AIG Academy | Sharing 100 years of risk knowledge

En inspirerande eftermiddag där experter analyserar trender och nyligen inträffade skador i Norden. Detta år kommer AIG Academy att innefatta ett huvudseminarium samt efterföljande ”breakout session”, där man kan välja tema efter eget intresse. Speciellt för i år är att vi kommer fira vårt hundraårsjubileum med en mingelkväll fylld med trevliga överraskningar.

  • Cyber resilience in action
    En interaktiv workshop där du aktivt får ta del av en allvarlig cyberincident och fördjupa dig i de olika momenten i en cyberskada. Praktikfallet hålls av Amine Menaa, Cyber Risk Specialist för AIG Norden.
  • Ökade risker för nordiska företag med verksamhet i USA.
    Vi kommer fördjupa oss in i de trender som idag utgör ett växande hot för nordiska företag med verksamhet i USA. I föredraget kommer vi även illustrera vilka åtgärder dessa företag bör vidta för att minska risken för krav. Seminariet hålls av Nima Rafiee, Financial Lines Manager AIG Sverige.
  • Miljöskadetrender.
    De senaste tolv månaderna har vi återigen sett en stor utveckling av miljöskador. Ett skiftande risklandskap där klimatförändringar ökar risken för bränder, samtidigt som miljömedvetandet ökar och lagstiftningen stramas åt i hela Europa. Peter Jarvis Head of Environmental Insurance AIG International.

Anmäl dig till AIG Academy här>>

Var vänlig att dela