Skip Navigation

Sharing 100 years of risk knowledge

AIG Academy

04.24.2019

AIG Academy

Missa inte AIG Academy | Sharing 100 years of risk knowledge

En inspirerande eftermiddag där experter analyserar trender och nyligen inträffade skador i Norden. Detta år kommer AIG Academy att innefatta ett huvudseminarium samt efterföljande ”breakout session”, där man kan välja tema efter eget intresse. Speciellt för i år är att vi kommer fira vårt hundraårsjubileum med en mingelkväll fylld med trevliga överraskningar.

  • Cyber resilience in action
    En interaktiv workshop där du aktivt får ta del av en allvarlig cyberincident och fördjupa dig i de olika momenten i en cyberskada. Praktikfallet hålls av Amine Menaa, Cyber Risk Specialist för AIG Norden.
  • Ökade risker för nordiska företag med verksamhet i USA.
    Vi kommer fördjupa oss in i de trender som idag utgör ett växande hot för nordiska företag med verksamhet i USA. I föredraget kommer vi även illustrera vilka åtgärder dessa företag bör vidta för att minska risken för krav. Seminariet hålls av Nima Rafiee, Financial Lines Manager AIG Sverige.
  • Miljöskadetrender.
    De senaste tolv månaderna har vi återigen sett en stor utveckling av miljöskador. Ett skiftande risklandskap där klimatförändringar ökar risken för bränder, samtidigt som miljömedvetandet ökar och lagstiftningen stramas åt i hela Europa. Peter Jarvis Head of Environmental Insurance AIG International.

Anmäl dig till AIG Academy här>>

Var vänlig att dela