På grund av situationen med Coronaviruset upplever vi mycket hög belastning på skadeavdelningen med ökade svarstider som följd. Vi besvarar skadefrågor så fort vi kan och hänvisar i första hand till vår e-post: claims.sweden@aig.com

För övriga frågor hittar du kontaktinformation under sektionen "Kontakta oss”.

Vi ber om ursäkt för detta och är tacksamma för er förståelse.

Skip Navigation
 


Våra kunniga och engagerade medarbetare är våra absolut viktigaste tillgångar. Vi gör allt vi kan för att ge dig de bästa möjligheterna att nå nya höjder! För oss är det viktigt att alla medarbetare ska kunna utvecklas genom att vara delaktiga, ställas inför spännande utmaningar och göra det mesta av vår internationella arbetsmiljö. På kontoret i Stockholm arbetar 75 medarbetare som utgör ett engagerat och härligt positivt team. Hos oss är det högt i tak, eget ansvar premieras och varje individ är oerhört viktig. Våra medarbetare beskriver kontoret som en trevlig arbetsplats där ens arbete och insatser uppskattas och arbetsuppgifterna är omväxlande.  

För att kunna prestera bra på jobbet tror vi att det är viktigt att du som medarbetare mår bra. Därför erbjuder vi 30 dagars semester och kortare arbetstid under sommarmånaderna för att kunna fylla på med energi. Vi vill självklart aktivt bidra till våra medarbetares trivsel och välbefinnande och därför får alla friskvårdsbidrag, regelbundna hälsokontroller och rikskuponger. Vi arbetar aktivt med mångfald och jämställdhet och tycker att det är angeläget att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos alla medarbetare oberoende av kön, ålder, etnisk eller social tillhörighet, sexuell läggning eller religion.

Ansök om ledia tjänster här.